Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη επιχειρηματίας- ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη για τον προπηλακισμό του βουλευτή τηs X.A.


Ενας 59χρονος γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη,o  Ολυμπιονίκης της πάλης Γιώργος Ποζίδης ,  συνελήφθη από τους
αστυνομικούς για τα επεισόδια προκλήθηκαν στο συλλαλητήριο των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.
Ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν το μένος των διαδηλωτών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καθώς και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας.






















http://www.makeleio.gr/?p=477370

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com