Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Λέσβος: Σουηδικό κόμμα είχε οργανώσει καμπάνια, αποτρέποντας τους πρόσφυγες να ζητήσουν άσυλο στη Σουηδία ...


Την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος που δρούσε «κάτω από τη μύτη» των ελληνικών αρχών στα κέντρα φιλοξενίας στο νησί της Λέσβου, με στόχο να αποτρέπει τους πρόσφυγες από το να ζητούν άσυλο στη χώρα τους, επιβεβαίωσε το δεξιό κόμμα των Δημοκρατών στη Σουηδία, αποκαλύπτοντας πως αυτό βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, άνθρωποι που είχαν «προσληφθεί» από το κόμμα των Δημοκρατών, μοίραζαν φυλλάδια στους πρόσφυγες, μέσω των οποίων δυσφήμιζαν τις συνθήκες υποδοχής και φιλοξενίας στη σκανδιναβική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, αναγραφόταν πως στη Σουηδία έχει απαγορευθεί η κατανάλωση συγκεκριμένου κρέατος που καταναλώνουν οι μουσουλμάνοι, ενώ βάζουν τους πρόσφυγες να ζουν σε τεράστιες σκηνές, προσφέροντας μόνο τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.

Όπως παραδέχθηκε το κόμμα των Δημοκρατών, με δηλώσεις του εκπροσώπου του, Joakim Wallerstein στο κανάλι ΤΤ, η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει, προκειμένου να αποτρέψει τους πρόσφυγες να ζητήσουν άσυλο στη Σουηδία, αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει το περιεχόμενο των φυλλαδίων.

Οι Δημοκρατικοί έχουν ασκήσει δριμύτατη κριτική στην πολιτική του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που ηγείται της σουηδικής κυβέρνησης αναφορικά με το προσφυγικό, εκδηλώνοντας ανοικτά την αντίθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com