Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζεται ο “χαρτοπόλεμος” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – Πανούση! Επίθεση με μπηχτές και από Γεροβασίλη: “μοιράζει διαλόγους για τα ΜΜΕ”...


Δεν έχει σταματημό ο “χαρτοπόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ Πανούση που ξεκίνησε από χθες…“Θύελλα” αντιδράσεων προκάλεσαν  οι καταγγελίες Πανούση.  Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πανούσης φέρεται να κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πως στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, συνομιλούν στελέχη και όχι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και κυρίως με άτομα που έχουν αναπτύξει ηγετικό προφίλ!
Όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συμβαίνουν κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά αν ισχύουν τίθεται μεγάλο θέμα για την ίδια την κυβέρνηση αφού όπως φαίνεται στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όχι μόνο παρτίδες με τρομοκράτες αλλά προσπαθούν να κάνουν και “εξυπηρετήσεις”!
Με σκληρή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να υποβαθμίσει τις καταγγελίες Πανούση…και της χαρακτηρίζει “χυδαίες και προσβλητικές” . Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ως ακατανόητη η δημοσιοποίηση εκ των υστέρων τόσο σοβαρών καταγγελιών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
“Ο κ.Πανούσης κατέθεσε σήμερα στη δικαιοσύνη μετά από προτροπή της κυβέρνησης.
Είχε προλάβει να δώσει συνέντευξη σε ουκ ολίγα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας.
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες.
Ανεξάρτητα, όμως, από τους λόγους αυτής της «καθυστέρησης», θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες”.
Αιχμηρή ανακοίνωση και από Γεροβασίλη
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε ανακοίνωσή της εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό, ενώ βάζει σε εισαγωγικά τους “διαλόγους” που δίνει στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Πανούσης!
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης.
Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται.
Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com