Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ..."ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΟΥΝ";;;

-Είναι να κλαις και να χτυπιέσαι, ακούγοντας τους διάφορους που λέγονται και υπουργοί, να κάνουν δηλώσεις και μάλιστα μιλώντας μπροστά σε ανθρώπους που βιώνουν πικρές καταστάσεις.
Τρανταχτό παράδειγμα, οι δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού Ε. Κουντουρά, η οποία -όπως αναφέρει δελτίου τύπου της περιφέρειας(ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)-στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου «world travel market 2015», απεφάνθη : «Στα νησιά, το πρόβλημα με τους πρόσφυγες, προέκυψε τις πρώτες δύο ή τρεις εβδομάδες. Τώρα έχει επιλυθεί και όλα έχουν επιστρέψει στους κανονικούς τους ρυθμούς».
Θα τρελαθούμε εντελώς; Πόσο ακόμα θα κάνουν τα άσπρα μαύρα και τα μαύρα άσπρα; Για τι θα επιχειρήσουν ακόμα να μας πείσουν;
Πού ζουν οι άνθρωποι; Άλλος δεν ξέρει ποιο νησί επισκέπτεται και στην τελική ποιο είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, άλλος τα βλέπει όλα τακτοποιημένα, τη στιγμή που μιλιούνια φεύγουν από το λιμάνι μας και φτάνουν στον Πειραιά.
Διερωτήθηκε η κυρία υπουργός από πού φτάνουν οι αλλοδαποί που βγαίνουν από τα πλοία κάθε μέρα; Μήπως νομίζει ότι διακτινίζονται από τις ακτές της Τουρκίας, ή από τα βάθη της Ανατολής; Σε ποια χώρα ζει; Σε ποια κυβέρνηση είναι μέλος;
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η ...Μπαρντό χτενίζεται.
Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα : Ζούμε σε άλλους κόσμους...














 http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-11-10_straba_ki_anapoda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com