Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:Καταστηματάρχες γιούχαραν τους Τσίπρα-Σουλτς στην oδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη!...


Aπό χθες στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Εμπρός» είχαμε εκτιμήσει πως λόγω των χιλιάδων προσφύγων που είναι εγκλωβισμένοι στη Λέσβο λόγω και της απεργίας της ΠΝΟ, ήταν απίθανο να περιηγηθούν οι Αλέξης Τσίπρας και Μάρτιν Σουλτς μέσα στην πόλη και ειδικότερα στο λιμάνι.
Έτσι κι έγινε λοιπόν και η αυτοκινητοπομπή των δύο ηγετών με τη συνοδεία φυσικά της αστυνομίας επέλεξε να περάσει από την πλατεία Αλυσίδας και όχι από το λιμάνι.
 Μόνο που στην επιστροφή τους από τη Μόρια για να πάνε στο αεροδρόμιο, είχαν την ατυχία να πέσουν και σε μία αυθόρμητη διαμαρτυρία πολιτών της Λέσβου, καταστηματαρχών κυρίως επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα πριν από λίγη ώρα την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους κ.κ. Τσίπρα-Σουλτς. Πιο συγκεκριμένα οι καταστηματάρχες επί της οδού, βλέποντας από το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να επιβλέπουν τη διαδρομή που θα ακολουθούσε η συνοδεία των δύο ηγετών, που απέτρεπαν τυχόν προσωρινή στάθμευση των οχημάτων στο πλάι του δρόμου, εκνευρίστηκαν. Και όταν πλησίασε η στιγμή που θα περνούσε η αυτοκινητοπομπή από μπροστά τους βγήκαν στον δρόμο και αποδοκίμασαν τους δύο ηγέτες. Μάλιστα η πομπή από τους δεκάδες μαζεμένους πολίτες, έκανε το λάθος να… κοντοσταθεί για να εισπράξουν οι κ.κ. Τσίπρας και Σουλτς την ιαχή «αίσχος»!
























 http://emprosnet.gr/article/78044-katastimatarhes-gioyharan-toys-tsipra-soylts-stin-aeroporoy-giannarelli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com