Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ "ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...


Στις 18 Νοεμβρίου θα έλθουν τελικά αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Αθήνα, για να πραγματοποιήσουν  διαμαρτυρία κατά των μνημονιακών-καταστροφικών μέτρων, κυρίως αυτών που αφορούν τη φορολογία και το ασφαλιστικό τους.
Η Πρωτοβουλία Αγροτών, με  Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα θα αποφασίσει την Κυριακή στη Βέροια την ώρα συγκέντρωσης στο Σύνταγμα στην Αθήνα, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Πρωτοβουλία Αγροτών έστησε μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, το οποίο και κράτησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα για εννέα μέρες.
Εντός των επόμενων ημερών θα αποφασίσουν για τα διαδικαστικά που αφορούν την κάθοδό τους στην Αθήνα και όλοι οι συμμετέχοντες στην Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της, Χρήστος Γκόντιας.
Σημειώνεται ότι σε κοινή γραμμή με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων βρίσκονται οι: Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης, Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηνοτρόφων, Πανελλήνια Ένωση Παράκτιων Αλιευτικών Σκαφών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών, Σύλλογοι Νέων Αγροτών, Επιτροπές Αγώνα (Συνεταιριστές), η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας και Ανεξάρτητοι Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com