Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

«ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΟ…»!...


Ένα μπουκάλι με νερό πέταξε η μητέρα του Παύλου  Φύσσα στον Γιώργο Ρουπακιά στην διακοπή της δίκης για την υποθεση της Χρυσής Αυγής.
“Δεν  θα φύγω απο αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας” φώναξε η Μάγδα Φύσσα στον Γιώργο Ρουπακία. Ο Γιώργος Ρουπακιάς  ο οποίος κάθονταν μόνος του στο εδώλιο ,δεν αντέδρασε σε αντίθεση  με έναν εκ των συνηγόρων υπεράσπισης ο οποίος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε” θα τη μαζέψετε επιτέλους;”
Οι αστυνομικοί απομάκρυναν  την μητέρα του Παύλου Φύσσα από το εδώλιο για να την ακούσουν να τους λέει: “Τι θέλετε εκεί ήρθατε γαι να τον προστατέψετε ; Θα του το κόψω το λαρύγγι να το ξέρετε “.

XA5 XA4 XA3 XA2 XA XA1
FOTO:eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com