Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:Τους Κατέσχεσαν Ακόμη και τα Φωτοτυπικά !!!


Σε πραγματικά απίστευτη κατάντια έχει φτάσει η ΝΔ, καθώς δεν έχουν χρήματα ούτε για τα φωτοτυπικά μηχανήματα (!) στο κτίριο της Συγγρού.
Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό περιστατικό, με εταιρεία φωτοτυπικών μηχανημάτων να «εισβάλλει» στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. και να παίρνει πίσω τα τέσσερα από τα επτά μηχανήματα που είχε προμηθεύσει στο κόμμα, επειδή δεν είχε πληρωθεί
Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο κόμμα λάμβαναν ως έναντι το ποσό των 500 ευρώ, ενώ τα οφειλόμενα προς αυτούς έχουν φτάσει τους έξι μισθούς.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ετοιμάζεται έξωση στη ΝΔ από το συγκεκριμένο κτίριο στο οποίο στεγάζεται, το εύλογο ερώτημα που προ πολλού έχει γεννηθεί, αλλά κανείς από τους υποψήφιους αρχηγίσκους δεν τολμά να απαντήσει, αφορά το πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα καταχρεωμένο πλήρως και ευρισκόμενο σε εξευτελιστική πολιτική και οικονομική κατάσταση να επιζητεί να (ξανα)κυβερνήσει τη Χώρα.Για να την καταντήσει σαν τα "μούτρα" του;
Όσο για τα του Σπυρίδωνα-Αδωνι  Γεωργιάδη περί διαγραφήs των χρεών της ΝΔ, μια απαράδεκτη άποψη την οποία όμως δεν καταδίκασαν οι συνυποψήφιοί του, ούτε καν να διανοηθούν να το πάρουν στα σοβαρά, σε έναν Τόπο όπου για χρέη ολίγων ευρώ κόσμος χάνει τα σπίτια του.
Ο νέος αρχηγός της ΝΔ δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να υπογράψει την ληξιαρχική πράξη του πολιτικού θανάτου της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com