Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

"Είχα ζητήσει από την ΕΥΠ να ενημερώσει λεπτομερώς τον Τσίπρα" !...


Ο πρώην υπουργός δεχόταν και απειλές από «νονό» της νύχτας.
Ενώ οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Γιάννη Πανούση, λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιμένει ότι έχει δώσει φάκελο στις εισαγγελικές αρχές που είναι απόλυτα τεκμηριωμένος για τις καταγγελίες του και ο οποίος περιέχει τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ατόμων που είναι στις φυλακές για υποθέσεις τρομοκρατίας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν συζητήσεις σχετικά με νομοθετήματα που θα πρέπει να έρθουν στη Βουλή.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο φάκελος αυτός περιέχει συνομιλίες που αναφέρονται περισσότερο στις φυλακές τύπου Γ' και περισσότερο στην περίοδο Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος του 2015, ξεκινώντας από την κατάληψη της Νομικής. 
Ο κ. Πανούσης αποκάλυψε ότι οι πληροφορίες αυτές, που είχαν έρθει σε γνώση του όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μπορούν να στοιχειοθετηθούν απόλυτα τόσο από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και της ΕΥΠ. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην υπουργός αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από τον ίδιο τον αρχηγό της ΕΥΠ να ενημερώσει λεπτομερώς τον πρωθυπουργό για την υπόθεσή του και τις απειλές που δεχόταν.
Απαντώντας στην κυβέρνηση, η οποία κάλεσε τον πρώην υπουργό να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το γιατί έκανε τώρα τις καταγγελίες, ο Γιάννης Πανούσης είπε ότι ενημερώθηκε από την ΕΥΠ για τις απειλές εναντίον του και πως στη συνέχεια ενημέρωσε το Μαξίμου για τους διαλόγους που είχε με τον υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και τη συνάντησή του με τον αρχηγό της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό, δεν θα πρέπει να είναι παράξενο εάν κατά τη διενέργεια της έρευνας από τις δικαστικές αρχές κληθούν να καταθέσουν.

Δεχόταν και απειλές από «νονό» της νύχτας
Ωστόσο, σοκ προκαλεί επίσης η αποκάλυψη ότι ο κ. Πανούσης δεχόταν και απειλές από ποινικούς κρατούμενους, ενώ σε νέο απόσπασμα από τις ηχογραφημένες συνομιλίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο σταθμός, ένας «νονός» της νύχτας φέρεται να απείλησε τον κ. Πανούση, λέγοντάς του ότι θα του «λιώσει» το κεφάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com