Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για όλα φταίει η… Χρυσή Αυγή!!!

Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται
Κάποτε στην δεκαετία του ’50 και του ’60 ακόμη για ό,τι κακό συνέβαινε σε αυτόν τον τόπο έφταιγαν οι κομμουνιστές. Αυτή ήταν η κυρίαρχη γραμμή του συστήματος εκείνη την περίοδο. Μία γραμμή, η οποία έχει αλλάξει και έτσι τα τελευταία χρόνια για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί και το οποιοδήποτε επεισόδιο όπου και εάν συμβεί όπως και εάν συμβεί οι άνθρωποι που κατευθύνουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και ποδηγετούν την κοινή γνώμη στην χώρα μας, ανακαλύπτουν πάντοτε τους ίδιους “ενόχους”, τους Χρυσαυγίτες.
Η ιστορία είναι αρκετά παλαιά και θα θυμίσω επί του προκειμένου ένα γεγονός του 1993. Τότε είχε εμφανιστεί μία μαθήτρια από ένα Λύκειο των Αμπελοκήπων, η οποία είχε δηλώσει και καταγγείλει ότι δύο μαθητές, οι οποίοι ήταν Χρυσαυγίτες, της είχαν χαράξει στο μέτωπο έναν αγκυλωτό σταυρό! Πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες, κύριο θέμα στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Αναμένονται συλλήψεις έλεγαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Μέχρι την στιγμή όπου ο αρμόδιος ιατροδικαστής εξέτασε το υποτιθέμενο θύμα της Χρυσής Αυγής και διαπίστωσε ότι δεν είχε χαράξει κανείς στο μέτωπό της, αλλά είχε γίνει τατουάζ με την θέλησή της!!!
Η κακοστημένη αυτή προβοκάτσια θάφτηκε στην συνέχεια από τα ΜΜΕ, ουδεμία διάψευση δημοσιεύθηκε, και φυσικά δεν είχαν πει λέξη για την σκευωρία, η οποία είχε στηθεί εναντίον μας. Ο τότε μάλιστα υπουργός δημοσίας τάξεως του ΠΑΣΟΚ πίεζε τον διοικητή της Γενικής Ασφαλείας να συντάξει κατηγορητήρια. Με αφορμή μάλιστα το περιστατικό αυτό της φανταστικής “φασιστικής βίας”, είχε γίνει διαδήλωση στο κέντρο των Αθηνών, η οποία κατέληξε στην Βουλή, όπου και έκαψαν φύλλα της εφημερίδος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θυμίζω ότι λίγες ημέρες μετά το φανταστικό περιστατικό με το “χαράκωμα”, είχε εμφανιστεί κάποιος σπουδαστής στην Πάτρα, ο οποίος δήλωνε ότι επίσης τον είχαν χαρακώσει, αλλά ομολόγησε στην συνέχεια ότι το είχε κάνει μόνος του… Κρατάει πολλά χρόνια, λοιπόν, αυτή η δαιμονολογία και έχει συγκεκριμένη πηγή και προέλευση και η πηγή αυτή είναι ένα σκοτεινό παρακράτος, που στήνει προβοκάτσιες με αποκορύφωμα την πολιτική σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013 όταν και οδηγήθηκα με χειροπέδες στις φυλακές για ένα περιστατικό με το οποίο δεν είχα την ελαχίστη σχέση.
Αφορμή για το νέο κυνήγι μαγισσών κατά της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε η επίθεση κατά του βουλευτού της Ν.Δ. Κουμουτσάκου στην συγκέντρωση των Ποντιακών Σωματείων ενάντια στην δήλωση Φίλη. Πριν αναφερθούμε στο επεισόδιο να τονίσουμε ότι η δήλωση του υπουργού παιδείας Φίλη ήταν πραγματικά μία πρόκληση στην εθνική μνήμη των Ελλήνων και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έτυχε θριαμβευτικής προβολής από τις τουρκικές εφημερίδες.
Στην συγκέντρωση των Ποντιακών Σωματείων δεν ήταν δυνατόν να είναι παρούσα η αριστερά, αφού οι Πόντιοι γνωρίζουν πολύ καλά τον σκοτεινό ρόλο του κομμουνισμού στην υπόθεση της γενοκτονίας τους. Αξίζει να τονισθεί ότι ένα από τα πανό, τα οποία υπήρχαν στην συγκέντρωση, είχε δίπλα στην διαγραμμένη φωτογραφία με κόκκινο Χ του σφαγέα Κεμάλ την φωτογραφία του Λένιν, ο οποίος ενίσχυσε πλουσιοπάροχα με όπλα, πυρομαχικά και χρήματα τον Κεμάλ στην επιχείρηση εξοντώσεως του Ελληνισμού σε Μικρά Ασία και Πόντο.
Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία σαν κόμμα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την συγκέντρωση αυτή και την οργή, η οποία υπήρξε ενάντια στην προκλητική δήλωση Φίλη. Αυτό γιατί σαν κυβέρνηση ουδέποτε προσπάθησε έστω και κατ’ ελάχιστον να διεθνοποίηση το θέμα της γενοκτονίας και επιπλέον σαν κυβέρνηση επίσης επέτρεψε να ιδρυθεί μουσείο για τον Κεμάλ τον σφαγέα των Ποντίων μέσα στην ίδια την Θεσσαλονίκη.
Είναι γεγονός πάντως ότι υπάρχει ένα κλίμα εξαιρετικά δυσμενές εκ μέρους του λαού κατά των πολιτικών γενικά και μέσα στα πλαίσια αυτά έγινε και το επεισόδιο κατά του βουλευτού της Ν.Δ. Κουμουτσάκου, επεισόδιο το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδίκασε από την πρώτη στιγμή. Προσπάθεια να επιτεθούν έγινε και στον επίσης βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος όμως δεν είδε Χρυσαυγίτες, αλλά ακροαριστερούς. Αντίθετα, ο βουλευτής Κουμουτσάκος, ο οποίος στην πρώτη δήλωσή του είπε ότι δεν γνωρίζει ποιοι του επετέθησαν, στην συνέχεια ανακάλυψε πίσω από την επίθεση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είχε προηγηθεί μία συζήτηση με συγκεκριμένο συνάδελφό του της Ν.Δ., ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και ανταλλαγή απόψεων με κάποιους  δημοσιογράφους, οι οποίοι έστησαν την προβοκάτσια.
Το τι ακούστηκε τις πρώτες ώρες δεν έχει αρχή και τέλος!
Ακούστηκε ότι επικεφαλής της επιθέσεως ήταν κάποιος “γυμναστής” και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε μεταφέρει με πέντε λεωφορεία οπαδούς της από το Μενίδι!!! Ο “γυμναστής”, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, απεδείχθη ότι δεν είχε καμμία σχέση με το επεισόδιο. Όσο για τα πέντε πούλμαν ήταν τα πούλμαν των Ποντιακών Συλλόγων. Μέσα στην Βουλή την ίδια ώρα δίνεται απάντηση από τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώταρο, Σαχινίδη και Γρέγο, οι οποίοι διαψεύδουν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην επίθεση κατά του βουλευτού της Ν.Δ. και την καταδικάζουν. Όμως, η δαιμονολογία συνεχίζεται...
Και έτσι εμφανίζεται ο ίδιος ο υπουργός δημοσίας τάξεως να δηλώνει ότι οι δράστες ήταν στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μία νέα χρυσαυγιάδα σε πλήρη εξέλιξη και ο ρόλος του παρακράτους, που στήνει προβοκάτσιες, για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται. Πληρωμένοι κονδυλοφόροι, επίορκοι ρουφιάνοι που φοράνε στολή και πολιτικοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται στήνουν μία ολόκληρη ψευδολογία και όλοι μαζί στην Βουλή κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτήν τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει συλληφθεί ένα μέλος Ποντιακού Σωματείου, ο οποίος δεν έχει σχέση με την επίθεση και αναζητούνται σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τέσσερα άγνωστα σε εμάς πρόσωπα και κανένα φυσικά στέλεχος ή μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Μοναδικό “τεκμήριο” της εμπλοκής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις, ανευρέθη στο σπίτι του ενός ένα φυλλάδιο ή αυτοκόλλητο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από αυτά που μοιράζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε κάθε προεκλογική περίοδο. Μιλάμε για ένα κράτος οπερέτα, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την σοβαρότητα.
Αυτό που έμεινε από την όλη προβοκάτσια είναι αυτό ακριβώς που ήθελαν. Να θάψουν δηλαδή την πρόκληση Φίλη και να στήσουν μία νέα χρυσαυγιάδα και αυτός είναι ο ρόλος του παρακράτους, δηλαδή η παραπληροφόρηση και η δαιμονολογία.
Από όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω προκύπτει όμως ένα μοιραίο ερώτημα: γιατί όλη αυτή η δαιμονολογία; Αφ’ ενός μεν γιατί βολεύει το σύστημα να παραπληροφορεί και να στρέφει την κοινή γνώμη μακριά από τα σοβαρά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά αυτή η εμμονή τους και η εμπάθειά τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δείχνει ότι το Κίνημά μας ένα Κίνημα αυθεντικά Λαϊκό και αληθινά Εθνικιστικό αποτελεί τον μεγάλο κίνδυνο για αυτό το σάπιο καθεστώς, την δικτατορία των διεφθαρμένων, η οποία κυριαρχεί στην Πατρίδα μας και κατευθύνει τα συνένοχα για το κατάντημα της χώρας μας ΜΜΕ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com