Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 700.000 "ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ"!...

Γράφει ο Αντίοχος
Βροχή από στοιχεία για τον αριθμό των απρόσκλητων επισκεπτών μας, από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Έτσι, ο ΔΟΜ –που είναι πάντα πιο ακριβής στους αριθμούς που δίνει- κάνει λόγο για 666.502 απρόσκλητους από θαλάσσης, μέχρι τις 11 Νοεμβρίου. Ιδού και το σχετικό διάγραμμα: http://missingmigrants.iom.int/sites/default/files/infographic/img/Mediterranean_Update_13_November.jpg
Στη δε δεύτερη εφαρμογή, γίνεται λόγος για 696.326 απρόσκλητους, συνολικά από ξηρά και θάλασσα, μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, με τις χθεσινές εισόδους, έχουμε στα σίγουρα ξεπεράσει τις 700.000! Ιδού:
Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, 806.000 απρόσκλητοι διέπλευσαν τη Μεσόγειο προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη το 2015 και στη μεγάλη πλειονότητά τους –660.700– πέρασαν από την Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου – είναι φανερό πως ο ΟΗΕ είναι 1-2 μέρες πίσω από τον ΔΟΜ.
Σύμφωνα δε με τις στατιστικές μετρήσεις, οι αφίξεις απρόσκλητων μόνο στην Λέσβο είναι 3.300 ημερησίως, τον Νοέμβριο!
(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, του… λαθρομεταναστευτοφάγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com