Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ...


Με άκρως διθυραμβικά και επαινετικά σχόλια υποδεχτήκαν οι τουρκικές οργανώσεις που πολεμούν με κάθε μέσο την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, κ Φίλη!
Μάλιστα οι δηλώσεις αυτές του Έλληνα υπουργού, θα χρησιμοποιηθούν σαν πολιτικό «εργαλείο» σε όλα τα διεθνή φόρουμ και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για να καταδειχτεί το τουρκικό «δίκαιο», ότι δεν διαπράχτηκε γενοκτονία σε βάρος των Ποντίων.
Σύμφωνα με εκτεταμένο άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Aydınlık, η λεγομένη «Επιτροπή Ταλαάτ Πασά», (ονομάστηκε έτσι προς τιμή του μεγάλου σφαγέα των χριστιανών της Μικράς Ασιας, Ταλαάτ Πασά). θα έχει από εδώ και πέρα σαν σύμβολο του αγώνα της κατά των ιστορικών «συκοφαντικών ανακριβών» ότι δήθεν οι Τούρκοι διέπραξαν γενοκτονία στον Πόντο σε βάρος των Ελλήνων στις αρχές του εικοστού αιώνα, τις δηλώσεις του κ Φίλη.
Μάλιστα όπως τονίζεται, η Επιτροπή αυτή δεν αποκλείεται να επιδιώξει να έρθει και σε επαφή με τον κ Φίλη, που έγινε το τιμώμενο της πρόσωπο, για τον… συντονισμό των διεθνών διπλωματικών της προσπαθειών για την αποκατάσταση της ιστορικής «αλήθειας», ότι όχι μόνο δεν έγινε γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, αλλά αντίθετα οι σφαγές ήταν κατά… του μουσουλμανικού πληθυσμού!
Συγχαρητήρια λοιπόν στον «γενναίο» και «θαρραλέο» κ Φίλη, από την «Επιτροπή Μη Αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων», «Talaat Paşa»!
Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr