Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Τρίκαλα! Συνοριοφύλακας Aυνανιζόταν σε δημόσια λουτρά!!!


Σάλο έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων η επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός συνοριοφύλακα που υπηρετεί σε μονάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης επειδή έκανε… «μάτι» σε γυναίκες στα υπαίθρια λουτρά των Θερμοπυλών, και μάλιστα ταυτόχρονα αυνανιζόταν σε κοινή θέα!
Την… απόλαυση του 43χρονου υπαρχιφύλακα διέκοψαν απότομα οι δυο γυναίκες που παρακολουθούσε να αλλάζουν μόλις τελείωσαν το μπάνιο τους, όταν τον είδαν να χαϊδεύεται κρυμμένος μέσα στο αυτοκίνητό του πιστεύοντας ότι ήταν αθέατος! Αμέσως τον κατήγγειλαν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να προσαχθεί στην Ασφάλεια Λαμίας που διενεργεί την σχετική προανάκριση.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 43χρονος ηδονοβλεψίας του άσκησε δίωξη και όρισε τακτική δικάσιμο, ενώ για το… «οφθαλμόλουτρό» του ενημερώθηκε η ηγεσία της υπηρεσίας του και της ΕΛ.ΑΣ. που αναμένεται να τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com