Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:"Ουρές" για ένα "μαγικό" αεροπορικό χαρτάκι για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με κόστος 300 ευρώ!!!


H απεργία της ΠΝΟ μέσα στην εβδομάδα που συνετέλεσε στο να παραλύσει ξανά ο μηχανισμός μετακίνησης χιλιάδων προσφύγων προς τον Πειραιά, ώθησε εκατοντάδες εγκλωβισμένους πρόσφυγες από την περασμένη Πέμπτη στη Λέσβο, να επιλέξουν την αεροπορική μεταφορά τους προς την πρωτεύουσα. Οι ουρές για ένα… αεροπορικό «μαγικό» χαρτάκι ήταν μεγάλες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στο «Οδυσσέας Ελύτης», ενώ οι εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιριών ζήτησαν μέσα στην εβδομάδα από τα κεντρικά την επιστράτευση μεγάλων αεροσκαφών για να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση!
 Μέσα σε όλα αυτά, εάν κάποιος την Πέμπτη για τους όποιους λόγους αποφάσιζε να πάει επειγόντως στην Αθήνα, η μόνη του επιλογή για τις τρεις μέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ήταν μόνο μία πτήση! Με τιμή παρακαλώ 300 ευρώ! Και με τα πλοία είτε να απεργούν είτε να είναι υπερπλήρη! Το ερώτημα κατόπιν όλων αυτών είναι: Πόσα χρήματα πλήρωσαν καταρχήν οι πρόσφυγες για να πάρουν τα «μαγικά» χαρτάκια και πως θα μπορούσε ένας Μυτιληνιός ταξιδέψει στην πρωτεύουσα ή στη Θεσσαλονίκη μέσα στο τριήμερο;






















http://emprosnet.gr/article/78156-oyres-gia-ena-magiko-aeroporiko-hartaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com