Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ:Πανούσης στον Άρειο Πάγο: Κατέθεσα όλα τα στοιχεία και τα ονόματα ...


Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα καρκινώματά του και τώρα είναι η ώρα της δικαιοσύνης - Η άποψή μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες.
Περίπου 20 λεπτά παρέμεινε ο Γιάννης Πανούσης στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην υπουργός κατέθεσε υπ' όψιν της φάκελο με όλα τα στοιχεία και τα ονόματα, όπως ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά.

«Κατέθεσα το σύνολο των στοιχείων για να κάνει η κυρία Εισαγγελέας τη δική της αξιολόγηση» πρόσθεσε ο κύριος Πανούσης και επισήμανε πως η δική του άποψη είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες.

«Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και τώρα είναι η ώρα της δικαιοσύνης», δήλωσε καταλήγοντας ο Γιάννης Πανούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com