Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

"ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ για τους τζιχαντιστές: Κρύβονται σε γειτονιές της Αθήνας – Στο μικροσκόπιο “ύποπτο” κατάστημα στο Νέο Κόσμο και το…”ΚΡΥΦΟ ΤΖΑΜΙ” στην Καλλιθέα!!!


Συναγερμός έχει σημάνει και στις… ελληνικές Αρχές μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Τα τελευταία 24ωρα έχουν πυκνώσει τα δελτία πληροφοριών για κινήσεις ατόμων που έχουν για πολλούς και διάφορους λόγους χαρακτηριστεί ως «πρόσωπα ενδιάφεροντος».
Σύμφωνα με απογευματινή εφημερίδα κλιμάκια αξιωματικών είναι σε πλήρη ετοιμοτητά για να «παρέμβουν» σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ύποπτα πρόσωπα σχεδιάζουν να αναλάβουν κάποιου είδους δράση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ένας χώρος προσευχής στην Καλλιθέα και ένα κατάστημα στο Νέο Κόσμο όπου υπάρχουν ενδείξεις για την παρουσία ατόμων που ίσως σχετίζονται με ακραία στοιχεία.
Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν για ένα άτομο από το Νέο Κόσμο που είχε φύγει από τη Συρία για να πολεμήσει κατά του Άσαντ.
«Υπάρχουν κάποιοι ύποπτοι “πυρήνες” στη χώρα μας, μικρής κλίμακας. Όλες οι υπηρεσίες επαγρυπνούν και έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους σε προφίλ υπόπτων χωρίς να έχουν υπάρξει ευρήματα που να παρουσιάζουν ανακολουθίες σε σχέση με τις κινήσεις τους», δηλώνει αρμόδια πηγή.
dealnews.gr








































http://www.makeleio.gr/?p=482407

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com