Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ-Αποκάλυψη – ανατροπή για την κινητοποίηση των Στρατιωτικών ...


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της συμμετοχής των εν ενεργεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην κινητοποίηση της Παρασκευής.
Αν και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ουσιαστικά ανακοίνωσε την «αδυναμία» των εν ενεργεία Στελεχών να παραστούν στην κινητοποίηση λέγοντας πώς: «Λόγω του ακατάλληλου της ημέρας και ιδίως της ώρας, καθόσον το ωράριο εργασίας των εν ενεργεία στελεχών λήγει την ώρα της συγκέντρωσης (15.00΄), και παρά την έντονη βούληση των εν ενεργεία στελεχών να συμμετάσχουν, το ΔΣ της ΠΟΕΣ αποφάσισε να παρευρεθεί με αντιπροσωπεία του στην υπόψη συγκέντρωση, μαζί με όσους συναδέλφους δύνανται να παρευρεθούν» , στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» έχει φτάσει η πληροφορία πως η εξαρχής απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου, που ήδη γνωστοποιείται ευρέως και μέσα από τα social media, ήταν να υπάρχει προσέλευση ως τις 16.00 και οι ομιλίες να ολοκληρωθούν ως τις 16.10 οπότε και θα ξεκινούσε η πορεία. Χρόνος δηλαδή που επαρκεί για να προσέλθουν πολλά εν ενεργεία Στελέχη, αν το επιθυμούν ανατρέποντας έτσι τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr