Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

BINTEO--Οι υποκριτές των ΜΜΕ κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια τους στα επεισόδια των βουλευτών του “δημοκρατικού τόξου” ...





Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά απέναντι στην αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από πρόσωπα και φορείς του «συνταγματικού τόξου» έχουν πολλά καταγεγραμμένα επεισόδια.
Είναι γνωστή η διένεξη που είχαν ανάμεσά τους χθες οι βουλευτές Αμυράς και Καραθανασόπουλος. Ας δούμε πώς περιγράφει το περιστατικό καθεστωτική φυλλάδα: «”Βαριές κουβέντες” αντάλλαξαν χθες, στη Βουλή, ο Γ. Αμυράς (Ποτάμι) και ο Ν. Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ). Το έναυσμα δόθηκε όταν ο Γ. Αμυράς, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, είπε: “Συγχαρητήρια, κύριοι συνάδελφοι. Φέρατε τον μαρξισμό στη χώρα και απαλλοτριώνετε τα σπίτια μέσω των τραπεζών”. Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ν. Καραθανασόπουλου, που άρχισε να φωνάζει από τα βουλευτικά έδρανα, ενώ ακούστηκε εκτός μικροφώνου η φράση “είσαι γελοίος”.
Ο βουλευτής του Ποταμιού του απάντησε στο ίδιο ύφος, λέγοντας: “Είστε τραμπούκος, θίξαμε τα ιερά και τα όσια των κομμουνιστών. Είστε γελοίος και δειλός, αυτό είστε. Με άλλα λόγια, είστε ένας Έλληνας κομμουνιστής”».
Σ’ αυτό το κλίμα κινήθηκαν και τα άλλα συστημικά ΜΜΕ, ως προς την περιγραφή δηλαδή της διένεξης. Παρατηρούμε μια αποστασιοποιημένη και ουδέτερη στάση από τα ΜΜΕ, τα οποία απλώς περιέγραψαν το περιστατικό, χωρίς να διευκρινίσουν ποιος είναι ο «θύτης» και ποιος είναι το «θύμα». Προφανώς, βρήκαν απολύτως φυσιολογικές και άξιες των αρχών του Κοινοβουλίου και του «συνταγματικού τόξου» (προπαντός αυτό…) εκφράσεις όπως «είσαι γελοίος», «είσαι τραμπούκος», «είστε γελοίος και δειλός».
Το αναφέρουμε αυτό γιατί πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γιάννης Λαγός με ένα εμπεριστατωμένο και με άριστη επιχειρηματολογία λόγο ζήτησε εξηγήσεις από τους βουλευτές του ΚΚΕ για το σκάνδαλο του 902, αντί να λάβει απαντήσεις άκουσε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο από τους μπολσεβίκους του ΚΚΕ, προεξάρχοντος μάλιστα του Καραθανασόπουλου. Τα συστημικά ΜΜΕ, σε μια ακόμη απίστευτη επίδειξη πλήρους διαστρέβλωσης της αλήθειας, μίλησαν για «τραμπουκισμό», «ύβρεις» και «προκλήσεις» από την μεριά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Βεβαίως, όποιος μπήκε στο διαδίκτυο εκείνη ακριβώς την ημέρα και διάβασε τα σχόλια των αναγνωστών σ’ όλα τα ΜΜΕ που ανέφεραν με διαστρεβλωτικό τρόπο την είδηση, κατάλαβε ότι ο Λαός δεν έφαγε το παραμύθι. Τώρα, ούτε ο Αμυράς ούτε ο Καραθανασόπουλος χαρακτηρίστηκαν ως «τραμπούκοι», «υβριστές», «προκλητικοί». Απλά θεωρήθηκε ως ένα «θερμό» επεισόδιο, το οποίο συμβαίνει και στις καλύτερες… οικογένειες
Επειδή, πάντως, η ατάκα του Αμυρά «Είστε τραμπούκος, είστε γελοίος και δειλός, αυτό είστε. Με άλλα λόγια, είστε ένας Έλληνας κομμουνιστής» μας άρεσε πολύ, σκεπτόμαστε ότι αν χρειαστεί να την αναπαράγουμε στην Βουλή έχουμε την περιέργεια του πώς θα αντιμετωπιστεί από τα ΜΜΕ. Βλέπετε, αυτή την φορά, θα προέρχεται από Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com