Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ:ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!!!!!!!!


Άλλο ένα προνόμιο θα προσδεθεί στους 300 της Βουλής που πλέον ούτε τα διόδια των οδικών δικτύων δεν θα πληρώνουν. Και όμως αυτό θα συμβεί λιαν συντόμως, αφου οι φωνές τους εισακούστηκαν απο τον προέδρο της Βουλής Ν. Βούτση.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του προέδρου της ελληνικής Βουλής Ν. Βούτση που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή, (13/11/2015) θα δοθούν 60.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος διέλευσης των τριών τελευταίων μηνών τρέχοντος έτους, και προκαταβολικά, το κόστος των τριών πρώτων μηνών του επομένου έτους. Αναλυτικότερα θα δίνονται 10.000 ευρώ μηνιαίως, συνολικά 120.000 ανά έτος για τη πληρωμή διοδίων.
Αυτό που δεν εχει γίνει σαφές είναι πως στη σχετική απόφαση δεν αναφέρεται ο αριθμός των μελών της ελληνικής βουλής που θα κάνει χρήση αυτού του έξτρα επιδόματος, στοιχείο απαραίτητο ώστε να διαπιστωθεί ποιό είναι το όφελος ανά πρόσωπο. Αντιστοίχως, τέτοια στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, επισήμως, ούτε για τα ποσά που ξοδεύονται για τις αεροπορικές μετακινήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι στον προϋπολογισμό για το 2015, έχουν προβλεφθεί τα ακόλουθα ποσά γενικώς και ειδικώς για τις μετακινήσεις βουλευτών:
Α) 3.270.000 ευρώ για χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκινήτων, Β) 1.365.000 ευρώ ως «επίδομα κίνησης», Γ) 1.520.000 ευρώ «έξοδα μετακίνησης στο εσωτερικό», Δ) 770.000 ευρώ «έξοδα μετακίνησης από το εσωτερικό στο εξωτερικό και αντίστροφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com