Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΕΣΩ ΣΕΞ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ...


Η Άρνε Κριστιάν Χόγκστολ- αξιωματούχος της αντικατασκοπίας στην Νορβηγία, υποστήριξε πως η Ρωσία στήνει παγίδες με σεξ σε κυβερνητικούς αξιωματούχους της Νορβηγίας.
Η Άρνε Κριστιάν Χόγκστολ, υποστήριξε πως ένας αυξανόμενος αριθμός Νορβηγών κυβερνητικών αξιωματούχων πέφτουν σε αυτή την παγίδα της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Σύμφωνα με το νορβηγικό πρακτορείο NRK, η Χόγκστολ υποστήριξε πως στήνονται παγίδες μέσω σεξ στους κυβερνητικούς αξιωματούχους (μεταξύ των οποίων και βουλευτές) και έτσι πείθονται να παραδώσουν κρατικά απόρρητα. Επίσης είπε πως γίνονται δώρα με βότκα στους αξιωματούχους και λέγοντας πως η κατάσταση είναι ανησυχητική, κάλεσε τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να είναι προσεκτικοί.
Η Χόγκστολ είπε πως οι Νορβηγοί όταν είναι στο εξωτερικό είναι πιο ανοιχτοί στην στοχοποίηση καθώς εμπιστεύονται πολύ τους ανθρώπους, πρόσθεσε πως οι περιπτώσεις εκβιασμών είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχουν γίνει γνωστές και ότι αρκετοί αξιωματούχοι λόγω των πιέσεων αυτών αποφεύγουν να την ενημερώσουν.












http://www.radikal.com.tr/dunya/norvec-rusya-hukumet-gorevlilerimize-seks-tuzagi-kuruyor-1470955/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com