Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΣΑΡΑΝΤΑ (40) Μ.Κ.Ο. ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ !ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ !!!


Σε έλεγχο όλων των  μη κυβερνητικών  οργανώσεων  στη Λέσβο προχωρούν το υπουργείο Μετανάστευσης και η αστυνομία, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι κάποιες  που δεν έχουν πιστοποιηθεί  από τις αρχές του νησιού, ίσως να έχουν βοηθήσει  τζιχαντιστές  να περάσουν στην Ελλάδα.

Στη Λέσβο επιχειρούν αυτή τη στιγμή περισσότερες από 70 μη κυβερνητικές και άλλες  οργανώσεις. Από αυτές τις οργανώσεις, μόλις 30 έχουν καταγραφεί και έχουν πάρει οδηγίες από τις λιμενικές αρχές για το έργο τους. Ωστόσο, υπάρχουν 40 ΜΚΟ που δεν έχουν πιστοποιηθεί και δρουν χωρίς έλεγχο!

Μετά τους ελέγχους, όσες ΜΚΟ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος θα απομακρύνονται.

Την ίδια ώρα, χιλιάδες πρόσφυγες αναζητούν τρόπους να περάσουν στην Κεντρική Ευρώπη. Τα κλειστά σύνορα ωστόσο στην Ειδομένη αναγκάζουν πολλούς από αυτούς να επιστρέφουν στην Αθήνα.

lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr