Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣ. ΛΕΒΕΝΤΗ! ....




H κόρηNick Paleologos / SOOC του επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και του απάντησε.

Την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη ότι δεν θέλει να του δώσουν το γραφείο στη Βουλή που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «γιατί είναι γκαντέμης». Στη δήλωση αυτή αντέδρασε η βουλευτής της Ν.Δ. και κόρη του επίτιμου Προέδρου η οποία είπε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, σύμφωνα με τον Βηματοδότη: «Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ενωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του». Πηγή: www.lifo.gr
Την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη ότι δεν θέλει να του δώσουν το γραφείο στη Βουλή που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «γιατί είναι γκαντέμης». Στη δήλωση αυτή αντέδρασε η βουλευτής της Ν.Δ. και κόρη του επίτιμου Προέδρου η οποία είπε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, σύμφωνα με τον Βηματοδότη: «Σου εύχομαι, Πρόεδρε Λεβέντη, Πρόεδρε της Ενωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com