Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Η Πρεσβεία του Ισραήλ απαντά στον Δ. Γιαννακόπουλο - Ανοησίες οι θεωρίες συνομωσίας για την αγορά φαρμάκου ...


Τις θεωρίες περί Εβραϊκού λόμπι και συνομωσίας των Ισραηλινών στην ελληνική αγορά φαρμάκου απορρίπτει η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.
Αφορμή στάθηκε η χθεσινή ομιλία του προέδρου του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τις ισραηλινές φαρμακευτικές εταιρείες ότι με την ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου, θα πάρουν όλη την «πίτα» στην χώρα.
«Οι δηλώσεις ορισμένων εκπροσώπων της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας σε συζήτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την Τετάρτη (14.10.2015), που απέδωσαν τα μέτρα για τα φάρμακα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο υπό συζήτηση σε "Παγκόσμια Ισραηλινή ή Εβραϊκή Συνομωσία", με τον ισχυρισμό ότι "Ισραηλινοί ωφελούνται" απ' αυτά μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν ως καθαρές ανοησίες και τίποτε περισσότερο», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση, ενώ στη συνέχεια πέφτουν «γέφυρες επικοινωνίας», με την πρεσβεία να φαίνεται έτοιμη να συνεργαστεί με τους έλληνες φαρμακοβιομηχάνους:
«Θα ήταν περισσότερο ωφέλιμο εάν η συνεχής προσπάθεια κριτικής και δυσφήμισης μετατρεπόταν σε μια εποικοδομητική επαφή με παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων και Ισραηλινές, προς όφελος των Ελλήνων ασθενών και για την περαιτέρω ανάπτυξη του ήδη επιτυχημένου ελληνικού φαρμακευτικού τομέα. Η Πρεσβεία του Ισραήλ θα ήταν πολύ πρόθυμη να βοηθήσει Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες να έρθουν σε επαφή με σοβαρές Ισραηλινές εταιρείες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ωφέλιμο πεδίο οικονομικής συνεργασίας», αναφέρει η ανακοίνωση της πρεσβείας του Ισραήλ.
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr