Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κανονική…απόβαση – 22 βάρκες με 962 μετάναστες στο Αγαθονήσι, σε ένα πρωί!…


Στο έλεος των κυκλωμάτων διακίνησης και εμπορίας του ανθρώπινου δράματος βρίσκεται και πάλι το Αγαθονήσι.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στην «Ροδιακή» ο δήμαρχος Αγαθονησίου, Βαγγέλης Κόττορος, με 22 βάρκες αποβιβάστηκαν χθες ο νησί 962 άτομα.
Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου για αρκετές ώρες, καθώς ο Δήμος διαθέτει έναν υπάλληλο, το Αστυνομικό Τμήμα έναν Αστυνομικό και το Λιμεναρχείο τρεις.
Ο δήμαρχος του νησιού ξεκίνησε αμέσως επαφές με τα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες, καταφέρνοντας έτσι να μεταφέρει άμεσα στη Σάμο, με τα πλοία της γραμμής, όλους τους μετανάστες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια από τις 22 βάρκες υπήρχε ένας 50χρονος Σύριος ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς και ο οποίος ξεψύχησε μόλις βγήκαν στη στεριά οι συμπατριώτες του.
Η σορός του διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com