Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση των συχνοτήτων ...


Στο θέμα των συχνοτήτων και των αδειών για την εκπομπή ψηφιακού σήματος αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στο Web TV του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου, ο κύριος Παππάς σχολίασε και τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Όσον αφορά στο θέμα των συχνοτήτων υπογραμμίζοντας πως «δυστυχώς η βίαιη ανακοπή της ζωής της κυβέρνησής μας άφησε το νομοσχέδιο το οποίο έχουμε αναρτήσει στη διαβούλευση».
«Είναι σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση των συχνοτήτων στην δημοπράτηση των αδειών για την εκπομπή ψηφιακού σήματος και νομίζω ότι είναι ένα βήμα το οποίο δε θα ανακοπεί παρόλα τα προβλήματα που ανέκυψαν όπως σας είπα και παρόλη, δυστυχώς το διαπιστώνω αυτό, τη βούληση των πολιτικών μας αντιπάλων να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν και να δώσουν ακόμη μια παράταση σε αυτό το άναρχο τοπίο που δεν τιμά κανέναν. Ούτε τους ιδιοκτήτες των καναλιών», είπε.
Για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα 7 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, ο κ. Παππάς υπογράμμισε: «Νομίζω ότι η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα έδωσε με ξεκάθαρο τρόπο τα βασικά διλήμματα αυτών των εκλογών. Θέλουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βάλει επί τάπητος το θέμα του χρέους και θα πιέσει ούτως ώστε να δοθεί λύση ή μια κυβέρνηση που θα αποτελείται από κόμματα που μέχρι πρότινος το θεωρούσαν βιώσιμο;»
«Θέλουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βάλει με έμφαση το θέμα των αντίρροπων μέτρων για την προστασία της κοινωνίας στο τραπέζι ή μια κυβέρνηση η οποία θα αποτελείται από κόμματα τα οποία μας καλούσαν εμάς να υπογράψουμε μέτρα τα οποία τρις χειρότερα από αυτά που υπάρχουν; . Περνώντας οι μέρες είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να καταλάβει, να δει, να συγκρίνει, να κρίνει και να αποφασίσει για το μέλλον» δήλωσε ο κύριος Παππάς.
Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι θα τελεσφορήσει το άνοιγμα του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην κοινωνία με τις καινούργιες προσπάθειες, με το έντυπο και το Πρακτορείο 104,9 FM.
«Ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει να καταλάβει το πόσο σημαντική είναι η δουλειά του Πρακτορείου και πιστεύω πραγματικά ότι η κρίσιμη συμβολή στην ενημέρωση του πολίτη θ' αναβαθμιστεί, θα γίνει ακόμη πιο έγκυρη, ακόμα πιο έγκαιρη με την αυταπάρνηση του κόσμου που εργάζεται εκεί και με την αποφασιστικότητα να αναδειχθεί το ότι μπορεί ένας δημόσιος φορέας ενημέρωσης να παίζει το ρόλο που οι πολίτες προσδοκούνε από αυτό» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr