Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Με αντεπίθεση στον Έβρο και απόβαση σε νησί του Αιγαίου ο Σχεδιασμός της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015″ ...


Με αντεπίθεση Αρμάτων στον Έβρο με την συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και το Κυνηγητό απο τα Απάτσι των Μονάδων που θα επιτεθούν στον Έβρο αρχίζει η Διακλαδική Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στο νομού του Έβρου!
Στην Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015 » στην τελικής της έκβαση θα εκτελεστεί και αεροαπόβαση με Ναυτικές και Αεροπορικές Δυνάμεις σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου με σκοπό και στόχο να στείλει τα μηνύματα εκεί που πρέπει !

Σύμφωνα με πληροφορίες Ηγετικό ρόλο θα παίξει στον Έβρο η 3η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία που θα έχει ειδικό ρόλο με επιθετικό σχεδιασμό και τεράστια Δύναμη πυρός που θα πέσει στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων του «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ»!
Οι Μονάδες του Έβρου θα επανδρωθούν ακόμη και με επιστράτευση Εφέδρων και Εθνοφυλάκων, που επιτέλους πρέπει να ξανασχεδιάσουμε απο την αρχή και να τους βάλουμε δυνατά στο παιχνίδι του Πολέμου στην Θράκη ,εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις τους στο έδαφος αλλά και για την ανθρωπογεωγραφία της Περιοχής !
«Πάντως σύμφωνα με την ταπεινή μας γνώμη το «ΓΕΕΘΑ»πρέπει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο Θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου,όπου οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν με Ναυτικό Αποκλεισμό να αποκλείσουν τα νησιά ,σε ενδεχόμενη ΕλληνοΤουρκική Κρίση και όχι σε Απόβαση Ναυτικών Δυνάμεων !
Τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου έχουν αρκετές Δυνάμεις να αποκρούσουν προγεφυρώματα και αεροαγήματα που θα επιχειρήσουν κάποια απόβαση σε νησί του Αιγαίου …
Οι Τούρκοι γνωρίζουν οτι μεγάλο νησί του Αρχιπελάγους δεν μπορούν να το καταλάβουν και ούτε βέβαια να το κρατήσουν …Άρα πιο λογικό είναι να προχωρήσουν σε Ναυτικό αποκλεισμό και εδώ πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο μας όπλο τα Υπερσύγχρονα Υποβρύχιά μας !

Η Τοποθέτηση και άλλων παράκτιων Εποχούμενων EXOCET και σε άλλα νησιά του Αρχιπελάγους θα είναι ο εφιάλτης των Τούρκικων πλοίων που θα επιχειρήσουν τον Αποκλεισμό και ο νοών νοείται !
Νεώτερα για την Διακλαδική Άσκηση που ξεκίνησε σήμερα το πρωί θα έχουμε τις επόμενες ημέρες !
Η Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015»
Από 30 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2015 θα διεξαχθεί η Εθνική διακλαδική άσκηση με την επωνυμία «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2015». Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων. Διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).
Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.
Κύριοι σκοποί της ασκήσεως είναι:
α. Η εξέταση-αντιμετώπιση της δημιουργουμένης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας μας.
β. Η εφαρμογή σχεδίων, καθώς και η εκπαίδευση των Επιτελείων και των Μονάδων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων.
γ. Η εφαρμογή και αξιολόγηση των σχεδίων, διαδικασιών και η διατήρηση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.
δ. Η προαγωγή της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ των Κλάδων των ΕΔ και των φορέων του πολιτικού τομέα, στην μεγαλύτερη δυνατή έκταση που απαιτείται, κατά την εφαρμογή των εθνικών σχεδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com