Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

To Πολεμικό Ναυτικό μαγειρεύει για τους μετανάστες ...


Φαγητό για τους σχεδόν 230 Αφγανούς που μεταφέρθηκαν σήμερα στον Βοτανικό, από το Πεδίο του Άρεως
Μία πρόσθετη και εκτός προγράμματος αποστολή «φορτώθηκε» το Πολεμικό Ναυτικό αναφορικώς με το πρόγραμμα της κυρίας Τασίας Χριστοφιλοπούλου να «μεταστεγάσει» τους μετανάστες από το Πεδίο του Άρεως, στο Βοτανικό, σε μικρή απόσταση από το Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού, που φιλοξενεί πλήθος χερσαίων μονάδων του Κλάδου.
Η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι το… μαγείρεμα για τους σχεδόν 230 Αφγανούς που μεταφέρθηκαν σήμερα εκεί από το Πεδίο του Άρεως. Όπως ρωτήσαμε και πληροφορηθήκαμε αρμοδίως από το ΓΕΝ, το ΠΝ έχει διαθέσει αριθμό μαγείρων, αλλά και τα τρόφιμα που μαγειρεύονται διατίθενται εξ ολοκλήρου από το ΠΝ.
Το μαγείρεμα των γευμάτων, τρία γεύματα ημερησίως (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό για 230 άτομα) γίνεται στις εγκαταστάσεις του ΠΝ στο Βοτανικό και εκτός του καθημερινού προγράμματος που μαγειρεύουν οι μάγειροι του Ναυτικού μας για το πλήρωμα των υπηρεσιών του Βοτανικού.
Και δεν είναι μόνο θέμα εξόδων, που και αυτό μετρά σε μία εποχή που οι προϋπολογισμοί είναι περιορισμένοι και κόβονται κονδύλια από παντού, αλλά και θέμα καταπονήσεως του προσωπικού που μαγειρεύουν τρία γεύματα ημερησίως για τριπλάσιο κόσμο, αλλά και άλλα γενικότερα θέματα.
Δεν γνωρίζουμε αν η κυρία Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μπορεί να επαίρεται αλλά τέτοια δουλειά το ΠΝ και κατ’ επέκταση οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν ούτε για Έλληνες αστέγους!





http://espekm.gr/home/?p=9259










parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com