Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΠΟΥ "ΟΔΗΓΟΥΝ";ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και…πολιτικό ΧΑΟΣ στην Τουρκία που οδεύει σε πρόωρες εκλογές...


Πολιτικό χάος την Τουρκία καθώς η χώρα οδεύει σε πρόωρες εκλογές…
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου θα επιστρέψει την εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης αφού δεν κατάφερε να βρει κυβερνητικούς εταίρους, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Μπεσίρ Αταλάι.
Ο Αταλάι είπε ότι το συνέδριο του κόμματος θα γίνει την 12η Σεπτεμβρίου, πριν από τις επικείμενες εκλογές. Το συνέδριο αυτό θεωρείται κρίσιμης σημασίας για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το AKP στις εκλογές.
Ο Νταβούτογλου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) στο προεδρικό μέγαρο προκειμένου να τον ενημερώσει για την αδυναμία του να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού αφού οι διαπραγματεύσεις με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και το εθνικιστικό MHP δεν κατέληξαν πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com