Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Η ΔΕΗ προσλαμβάνει εργαζόμενους ...


Εξειδικευμένο προσωπικό…
Στην πρόσληψη 27 εποχικών, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου, προχωρούν τρεις υπηρεσίες της ΔΕΗ. Ειδικότερα, στις 31 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για 21 θέσεις Ιατρών Εργασίας για τις Μονάδες του ομίλου της εταιρείας εκ μέρους της ΕΣΥΠΠ ΔΕΗ και ενίοτε προς τρίτους, για λογαριασμό της ΕΞΥΠΠ ΔΕΗ. Αμέσως θα πρέπει να υποβάλλονται αιτήσεις στη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών για τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων τρεις ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών υπαλλήλων και μία Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ. Επίσης, στον ΥΗΣ Λάδωνα θα προσληφθούν ένας οδηγός λεωφορείου και ένας υπάλληλος γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com