Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

EΣΠΕΘ: Γιατί καθυστερεί η καταβολή των 4 ΗΕΕ (Επίδομα Παραμεθορίου) σε στελέχη του ΣΞ; ...




ΠΡΟΣ: κ.ΥΠΕΘΑ, κ.ΑΝΥΕΘΑ, κ. ΥΦΕΘΑ
ΘΕΜΑ:   Καθυστέρηση καταβολής 4 ΗΕΕ (Επίδομα Παραμεθορίου) σε στελέχη του ΣΞ
Σας γνωρίζουμε, όπως ενημερωθήκαμε από στελέχη που υπηρετούν στην παραμεθόριο περιοχή ότι, τους 2 τελευταίους μήνες δεν τους έχει καταβληθεί το «επίδομα παραμεθορίου», το οποίο δίνεται με μορφή οδοιπορικών (4 Ημέρες Εκτός Έδρας/μήνα).

Η καθυστέρηση καταβολής του παραπάνω επιδόματος δημιουργεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα στα στελέχη και τους βγάζει εκτός οικογενειακού προγραμματισμού στην κάλυψη σημαντικών αναγκών τους.

Υπενθυμίζεται ότι, την 12 Φεβ 2015, διαβάσαμε στην επίσημη σελίδα του ΥΠΕΘΑ ότι υπογράφτηκε από την πολιτική ηγεσία η ένταξη στο μισθολόγιο του επιδόματος παραμεθόριου (4 ΗΕΕ). Μέχρι και σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί απόφαση ή δεν έχει νομοθετηθεί το παραπάνω επίδομα ώστε αυτό να δίνεται στο μισθολόγιο των στελεχών των ΕΔ.

Εύλογα γεννιούνται τα κάτωθι ερωτήματα:

  • Σε ποιους λόγους οφείλεται η καθυστέρηση καταβολής των 4 ΗΕΕ όταν, μέχρι σήμερα, δεν έχουν ενταχθεί αυτές οι ημέρες στο μισθολόγιο;
  • Θα συνεχιστεί η καταβολή των παραπάνω 4 ΗΕΕ ή θα διακοπεί ελλείψει κονδυλίων, όπως συνέβη δηλαδή και το 2012;
  • Πότε θα δημοσιευθεί ή νομοθετηθεί η απόφαση ή οποιουδήποτε σχετικό έγγραφο που εντάσσει το παραπάνω επίδομα στο μισθολόγιο όπου θα περιέχει τους ορούς, τις προϋποθέσεις χορήγησης του και το χρόνο καταβολής του;

Η ΠΟΕΣ καθώς και οι βουλευτές των κομμάτων του Κοινοβουλίου, όπου κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, παρακαλούνται για τις κατά την κρίση τους ενέργειες.

                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                  Ο Πρόεδρος                                                               Ο  Γεν. Γραμματέας
                                                               
              Ηλίας Νατσιούλας                                                            Δημήτριος Κούτσικος
Attachments:
Download this file (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΠΙΔ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ.pdf)ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΠΙΔ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ.pdf[ ]152 kB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com