Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Αναπάντητα ερωτήματα από την εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Γιατί δεν επεμβαίνει η κα.Κουτζαμάνη στην υπόθεση Ντογιάκου; ...


Με ελαφριά ειρωνεία υποδέχτηκε η εφημερίδα "Παραπολιτικά" την παρατεταμένη ένοχη σιωπή του Αρείου Πάγου μετά την σωρεία των δημοσιευμάτων για την δράση του Ντογιάκου και του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά. 
Σας παρουσιάζουμε το δημοσίευμα: 
"Η υπόθεση Ντογιάκου και τα αναπάντητα ερωτήματα
Προφανώς η ολιγωρία έχει να κάνει με τον ανεβασμένο υδράργυρο
Τις τελευταίες μέρες είχαμε μπόλικα δημοσιεύματα που αφορούσαν τον προϊστάμενο της εισαγγελείας Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο. Η αρχή έγινε απο το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη και ακολούθησαν κι αλλά δημοσιεύματα.
Παρά την έκταση που πήρε το θέμα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την εισαγγελεία του Αρείου Πάγου, κυρία Κουτζαμάνη, όσο και από τον ίδιο τον κ. Ντογιάκο. Ούτε διάψευση, ούτε επιβεβαίωση για τα όσα αποκαλυπτικά είδαν το φως της δημοσιότητας.
Προφανώς η ολιγωρία έχει να κάνει με τον ανεβασμένο υδράργυρο. Ελπίζω μετά τις διακοπές να ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος, γιατί δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές σε τόσο σοβαρά θέματα."
Και πάλι γίνεται τρομερά επίκαιρος ο Μπαλτάκος όταν στο επίμαχο βίντεο δήλωνε: "Θα πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com