Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Έξαλλοι οι Στρατιωτικοι με την κυβέρνηση προειδοποιούν με ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση: “Θα αντιδράσουμε δυναμικα” !!!Ανακοίνωση ΠΟΕΣ: Συναδέλφισσες και συνάδελφοι. Εντελώς αιφνιδιαστικά, σήμερα 13 Αυγούστου 2015 και ενώ διεξαγόταν η συζήτηση… στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων για το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η κυβέρνηση με τίτλο “Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης”, κατατέθηκε, χωρίς την έγκαιρη, όπως οι ίδιοι ανέφεραν στις ομιλίες τους, ενημέρωση των βουλευτών που συμμετέχουν στις Επιτροπές, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών τροπολογία, με την οποία ρυθμίζονται προς τα χείρω συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα στρατιωτικών, που αποχώρησαν από 1-1-2015 ή θα αποχωρήσουν από την ημερομηνία ψήφισης του εν λόγω νομοσχεδίου και εντεύθεν.
Αναμένοντας την τελική έκβαση της τροπολογίας, η οποία ευελπιστούμε ότι την τελευταία στιγμή θα αποσυρθεί και θα επικρατήσει σύνεση και σωφρονισμός, ήδη η Ομοσπονδία μας βρίσκεται σε επικοινωνία με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να συντονιστούμε από κοινού και να ανακοινώσουμε δράσεις το ερχόμενο άμεσο χρόνο.
Καλούμε τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και έναν έναν βουλευτή χωριστά να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να καταψηφίσουν το υπόψη σχέδιο νόμου που σκοτώνει τους Έλληνες στρατιωτικούς.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Παρακολουθείτε τις εξελίξεις μέσα από τη σελίδα της ΠΟΕΣ και σας καλούμε, όλες και όλους να συνδράμετε, όταν και με όποιο τρόπο αποφασιστεί. Το μέλλον μας ανήκει. Πρέπει να το διασφαλίσουμε και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές των συναδέλφων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr