Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω στηρίζει τον αρχιφύλακα της Κω…
Προς:
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, κ. Ιωάννη Πανούση
Κοιν.:
Αργηγείο Ελληνικής Αστυνομίας- Γραφείο Αρχηγού
Αστυνομική Διεύθυνση ΚΩ
ΜΜΕ

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε όλοι τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι αστυνομικοί στην Κω, και ειδικά του τμήματος αλλοδαπών, καθώς μόλις 9 άτομα καλούνται να αντιμετωπίσουν και να εξυπηρετήσουν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από το τμήμα ασταμάτητα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η καθυστέρηση διεκπεραίωσης της ταυτοποίησής τους με την απαιτούμενη διαδικασία είναι κάτι που ασφαλώς δημιουργεί εκνευρισμό, αντιδράσεις και σε πολλές περιπτώσεις τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα αλλά και η υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους.

Για τους λόγους αυτούς αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αρχιφύλακα Μάμμη Βασίλειο που ετέθη σε διαθεσιμότητα, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως μεμονωμένο το οποίο συνέβη υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας.
Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη δυναμική παρέμβαση σε μια γενικότερη προσπάθεια ελάφρυνσης του νησιού της Κω από τους πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες που έχουν «εγκλωβιστεί» εδώ.

Συνεχίζουμε βέβαια να εκφράζουμε την ανησυχία μας όταν καθημερινά οι αφίξεις μεταναστών είναι εκατοντάδες και προσμένουμε, μεταξύ άλλων και σε μια μονιμότερη ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης της Κω.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr