Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Οι νεοδημοκράτες ολετήρες της Ελληνικής Νεολαίας να μην μιλάνε για την ανεργία των νέων ...


Εκεί στη ΝΔ ή δεν έχουν ακούσει καθόλου την ρήση «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» ή έχουν πάθει λοβοτομή. Δεν εξηγείται αλλιώς η θρασύτατη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Βρούτση ότι «χρειάστηκαν μόνο 6 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να καταφέρουν να στέψουν την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων στην Ευρώπη», με τον ίδιο στην συνέχεια να επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης.
Μπορεί οι νυν συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποδείχθηκαν πολιτικοί απατεώνες και σαλταδόροι του χειρίστου είδους, μπορεί να υπέγραψαν ένα τρίτο - πολύ χειρότερο - Μνημόνιο, μπορεί να έκαναν τα αντιστρόφως ανάλογα από τα όσα υποσχέθηκαν στον Ελληνικό Λαό, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δικαιούνται για να ομιλούν εκείνοι που διαχειρίστηκαν τις τύχες της Χώρας τα προηγούμενα χρόνια, κάτω από το μνημονιακό καθεστώς.
Η ανεργία σάρωνε πάντοτε τον χώρο της νεολαίας κατά την διάρκεια του Μνημονίου. Και ήταν η προηγούμενη συγκυβέρνηση αυτή η οποία γιγάντωσε τον αριθμό των νέων ανέργων. Το ότι και η νυν συγκυβέρνηση ακολούθησε στον ίδιο «επιτυχημένο» βαθμό την πολιτική ανεβάσματος της ανεργίας των νέων στα ύψη την κάνει απλώς συνένοχη με την προηγούμενη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν απαλλάσσεται των τεραστίων ευθυνών της για την τραγική αυτή κατάσταση. Είναι κι αυτή συνυπεύθυνη για τα όσα τραγικά συμβαίνουν σήμερα.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com