Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Απόπειρα αυτοκτονίας υπαξιωματικού των Τεθωρακισμένων στη Σάμο ...


Υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα στο στρατόπεδο, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο.
Ο 38χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχει προγραμματιστεί η επείγουσα αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΓΕΣ:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την 04 Αυγούστου 2015 και περί ώρα 08:00 περίπου, ο Υπαξιωματικός (ΤΘ) Κ.Ι., ετών 38, που υπηρετεί σε μονάδα της 79 ΑΔΤΕ, αυτοτραυματίσθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο.

O Υπαξιωματικός διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ προγραμματίσθηκε επείγουσα αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Οι συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του εν λόγω Υπαξιωματικού διερευνώνται αρμοδίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com