Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Βρήκαν "δουλειά" στον ......Στρατό - Να ταΐζει τους "μετανάστες"!!!


Βρήκαν κάποιοι πάλι δουλειά στον στρατό να σιτίζει τους λαθρομετανάστες!Ο στρατός βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας για να αναλάβει “ανθρωπιστική δράση” στα ελληνοσκοπιανά σύνορα. Χιλιάδες λαθρομετανάστες βρίσκονται μπλοκαρισμένοι από τις σκοπιανές δυνάμεις και σύμφωνα με τα αριθμητικά στοιχεία που αναλύονται η κατάσταση στα ελληνοσκοπιανά σύνορα θα επιβαρυνθεί δραματικά.
Γι΄ αυτό το λόγο κι έχει δοθεί εντολή στις Ένοπλες Δυνάμεις να είναι έτοιμες να αναλάβουν... δράση ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες. Βασική αποστολή τους θα είναι να αναλάβουν την σίτιση των χιλιάδων εγκλωβισμένων στα σύνορα. Γι΄ αυτό το λόγο και είναι έτοιμα μεταγωγικά αεροσκάφη της ΠΑ ,με τα οποία όπως λένε οι πληροφορίες θα μεταφερθούν 80.000 κονσέρβες. Δεν αποκλείεται στην περιοχή να μεταφερθούν και κινητά μαγειρία του στρατού.
Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη το ΠΝ έχει αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων και των μεταναστών που φιλοξενούνται στον Βοτανικό.


































































































pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com