Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΚ από τους ΑΝΕΛ: “Φεύγω από το κόμμα-παρωδία”!...


Δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλε στο makeleio.gr, ο… πρώην βουλευτής Δράμας Νικόλαος Σμολόκτος: Παραίτηση από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
smoloktos
Με το παρόν έγγραφο δηλώνω την παραίτησή μου στον Πρόεδρο του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του οποίου δεν επιθυμώ πλέον να είμαι μέλος.
Δε βλέπω περαιτέρω εξελίξεις και βελτιώσεις εντός του κόμματος καθώς πρόκειται περί πολιτικής παρωδίας. Τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα στο μνημονιακό μπλόκ των εθελόδουλων της λιτότητας και συμβάλλουν στη συνέχιση της κοινωνικής καταστροφής στο όνομα της Αριστεράς.
Εκλέχθηκα βουλευτής Δράμας στις εκλογές του Μάιου 2012 και ενώ υπήρχε προοπτική να διατηρήσουμε την έδρα στις επαναληπτικές εκλογές, οι παρατρεχάμενοι και αυλικοί τόσοσε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να τη χάσουμε αφού όχι μόνο δε στήριξαν αυτή τη νίκη του κόμματος αλλά αντίθετα την πολέμησαν με πείσμα. Τα γεγονότα που ακολούθησαν και οι πολιτικές πρακτικές που εφάρμοσαν οι αυλικοί απέναντι σ’ όσους είχαμε όραμα για να στηρίξουμε την ακμή του κινήματος, ήταν εξοντωτικές. Δεν μπορώ  να υπερασπιστώ κάτι που πλέον δεν πιστεύω και δεν εμπιστεύομαι. Δυστυχώς, στα μάτια μου, οι Εφιάλτες έκαναν την εμφάνισή τους (τυχοδιώκτες, μνημονιακοί, συστημικοί του αρρωστημένου πολιτικού παρελθόντος) δηλητηριάζοντας πολύ νωρίς την Ανεξάρτητη Ιδέα. Όταν οι Ανεξάρτητες Ελληνικές Ψυχές (απογαλακτισμένες από το παρελθόν) το αντιλήφθηκαν, νομίζω ότι ήταν ήδη αργά. Γι’ αυτό το λόγο πήρα την απόφαση να μη μολύνουν άλλο την ψυχή μου. Λυπάμαι που η μέχρι τώρα μοναδική ευκαιρία για το Έθνος κατέστη συστημική. Λυπάμαι για τους Έλληνες Αγωνιστές- φίλους που αφήνω στον χώρο.
Αποχωρώ  πιο  πλούσιος σε φιλίες με Ανεξάρτητους Έλληνες Μαχητές.
Νικόλαος  Σμολοκτός
π. Βουλευτής Δράμας

 http://www.makeleio.gr/?p=419847#more-419847

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr