Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ο Ψυχάρης πήρε τ' όπλο του με «άσφαιρα» πυρά! ...




Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος της διαπλοκής με «στημένα» ρεπορτάζ - Βάζουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και... όποιον πάρει ο Χάρος!

Η κόντρα Τσίπρα - Λαφαζάνη έχει πλέον αρχίσει να παίρνει επικές διαστάσεις και κάπου εκεί, στη μέση της πολιτικής αντιπαράθεσης, εμφανίζεται το γνωστό συγκρότημα Τύπου με τον Ψυχάρη, ως συνήθως, να βάζει φωτιές...
«Παλιά του τέχνη κόσκινο». Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει, πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει αναγάγει την προβοκάτσια και την ανακατωσούρα σε... επιστήμη.
Όπως και στο παρελθόν, με «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ επιχειρεί να ελέγξει την πολιτική ατζέντα και να οδηγήσει τις πολιτικές εξελίξεις σε δρόμους και πολιτικά αδιέξοδα, ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά του. Ζορίζεται, βλέπετε, ιδιαιτέρως από το νέο νομοσχέδιο για τα Media και πρέπει να βρει... μαξιλαράκια διαφυγής!
Με τρόπο που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς, το συγκρότημα του Ψυχάρη συνέδεσε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα την πολιτική στάση του Λαφαζάνη με τα υπόγεια σχέδια του Σόιμπλε και ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρεώνει στο Μαξίμου.
vima4
Με πρωτοσέλιδο στο "Βήμα", αφήνει να εννοηθεί ότι ο Λαφαζάνης υπηρετεί το σχέδιο Σόιμπλε για διάλυση της χώρας και έξοδο από το ευρώ, ενώ ταυτόχρονα υπαινίσεται ότι αυτά έχουν ειπωθεί από τον ίδιο τον Τσίπρα.
Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια... Με τον τρόπο αυτό, εκθέτει και τον Τσίπρα και βεβαίως τον Λαφαζάνη, πυροδοτώντας στα άκρα την υπάρχουσα πολιτική κόντρα.
Αυτή την περίοδο, που η κυβέρνηση εξετάζει από την αρχή την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και τα δυσθεώρητα χρέη των καναλαρχών, ο Ψυχάρης επιθυμεί διακαώς την απόλυτη πολιτική ανακατωσούρα, την απόλυτη πολιτική εκτροπή, προκειμένου να διασφαλίσει τη δική του ασυλία και την προσωπική του επιβίωση στην «ελίτ εξουσίας», που επί σειρά ετών ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
Ήδη, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, κατάφερε να "βάλει φωτιά" στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπήρξε άμεση αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος με δήλωσή του στοχοποίησε και τον Ψυχάρη και το Μαξίμου.
Συνεργάτες του Λαφαζάνη κάνουν λόγο για «χονδροειδή παραπληροφόρηση την οποία το Βήμα την αποδίδει σε "ανώτατες κυβερνητικές πηγές" (!) και σε ανώνυμους ''συνομιλητές'' του πρωθυπουργού!».
Η ανακοίνωση από το γραφείο του Λαφαζάνη είναι εξόχως σκληρή:
«Ο προβοκατόρικος πρωτοσέλιδος τίτλος του Κυριακάτικου Βήματος, ο οποίος αποδίδεται σε ανώνυμες κυβερνητικές πηγές, είναι ενταγμένος στον κλιμακούμενο πόλεμο, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, ενάντια σε όσους αντιστέκονται στην επιβολή ενός νέου, τρίτου μνημονίου λιτότητας και κοινωνικής λεηλασίας στη χώρα, το οποίο κινδυνεύει να δώσει τη χαριστική βολή στον τόπο. Αυτή, όμως, η φτηνή προβοκατόρικη παραπληροφόρηση δεν δείχνει μόνο παντελή έλλειψη επιχειρημάτων αλλά κυρίως τον πανικό και τα αδιέξοδα των εμπνευστών της».
Αντίστοιχη ανακοίνωση υπήρξε και από το Μαξίμου που όμως – κατά περίεργο τρόπο - φοβάται να κατονομάσει τον Ψυχάρη, ποιος ξέρει γιατί...
«Δημοσιεύματα που εμπλέκουν συνεργάτες του πρωθυπουργού σε διαρροές σχετικά με τη διαπραγμάτευση της προηγούμενης περιόδου, κινούνται στη σφαίρα των "θεωριών συνομωσίας". Η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τέτοια σενάρια, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς», αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού.
Μια χαρά τα κατάφερε ο κυρ - Σταύρος.
Εμείς, πάντως, είχαμε προειδοποιήσει τόσο τον κύριο Τσίπρα, όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο πόλεμος με τους καναλάρχες θα είναι βρώμικος και ανορθόδοςκαι τώρα που άνοιξε το μέτωπο, ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κάνει πίσω.
Πρέπει να πραγματοποιήσει τις εξαγγελίες του στο ακέραιο και να σπάσει αυτό το άθλιο απόστημα, που επί δεκαετίες βασανίζει και ταλαιπωρεί την πολιτική ζωή του τόπου.
Είναι, άλλωστε, αυτή και η μοναδική του ευκαιρία να δημιουργήσει μια σανίδα «σωτηρίας», καθώς η καταπολέμηση της διαπλοκής των καναλαρχών με το τραπεζικό και το πολιτικό σκηνικό, θα αποτελέσει το... αντίβαρο για να ελαφρυνθεί, όσο αυτό μπορεί να συμβεί, ο πόνος από τα οδυνηρά μέτρα που για μια ακόμη φορά θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες.
Δεν έχει άλλη επιλογή ο πρωθυπουργός, όπως άλλη επιλογή δεν έχει και ο Ψυχάρης και οι λοιποί καναλάρχες και μιντιάρχες της διαπλοκής. Όλοι οφείλουν - επιτέλους - να τηρήσουν τους νόμους και να προσαρμοστούν στο πλαίσιο που αυτοί θα καθορίζουν. Οι νόμοι, για να μην παρεξηγηθούμε. Όχι οι καναλάρχες, όπως είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα...
Ο λαός έχει ξυπνήσει, οπότε αυτά που ήξεραν και οι μεν και οι δε, ας τα ξεχάσουν. Μια, για πάντα...!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com