Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ – Τζιχαντιστές στην Ελλάδα – 51χρονος στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την εμπλοκή του στο ISIS !...


Η αιμοδιψής οργάνωση και στη χώρα μας...
Ένας 51χρονος Ιρανός μετανάστης κρατείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης κατηγορούμενος για διευκόλυνση εξόδου μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα.
Κατά την ανάκρισή του ο Ιρανός φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στο ISIS, την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση, ενώ στην ανακριτική διαδικασία ενεπλάκη και ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ που έφθασε στη Μυτιλήνη ειδικά για αυτή την περίπτωση από την Αθήνα.
Σήμερα ο 51χρονος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ κατά την διαδικασία της απαγγελίας κατηγορίας από την αντιεισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, φέρεται να αρνήθηκε ότι έχει την παραμικρή συνεργασία.
Ο 51χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης μαζί με τρεις γυναίκες αδελφές από το Αφγανιστάν ηλικίας 15, 18 και 23 ετών. Όλοι τους προσπαθούσαν να επιβιβασθούν με πλαστά βουλγαρικά διαβατήρια σε πτήση charter με προορισμό το Βερολίνο.
Οι τρεις Αφγανές ομολόγησαν ότι προμηθεύτηκαν τα διαβατήρια από τον Ιρανό ο οποίος με τη σειρά του υποστήριξε πως τα είχε αγοράσει από άγνωστο του Τούρκο στο λιμάνι του Πειραιά.
Η ΕΥΠ έχει ενημερώσει τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες να κάνουν έρευνα για τον συλληφθέντα.





















































http://www.makeleio.gr/?p=397650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com