Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

«Άλλα αντί άλλων» από Καμίνη και παρατάξεις για "μετανάστες"!!!...


Σύγχυση επικρατεί στον Δήμο της Αθήνας όπως και σε όλη την Ελλάδα αναφορικά με το θέμα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι... αισίως έφτασαν τους 70.000 από τις αρχές του έτους.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε «αλληλεγγύη» μεταξύ των ελληνικών πόλεων(!) λές και είμαστε στο σύστημα με τις πόλεις-κράτη της αρχαιότητας, για να μοιραστούν οι «πρόσφυγες» και σε άλλες περιοχές προφανώς για να μην φαίνονται.
Τα τραγελαφικά όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας, Αντώνης Καφετζόπουλος, από το Σάββατο μέχρι αύριο θα έχουν έρθει στην Αθήνα ακόμη 3.280 λαθρομετανάστες από τα νησιά με πλοία.
Διαβάστε τώρα και το «μοίρασμα» που γίνεται: «οι άνθρωποι αυτοί μοιράζονται σε δύο σημεία: οι αραβόφωνοι στην Πλατεία Ομονοίας και στα γύρω ξενοδοχεία και οι Αφγανοί στην πλατεία Βικτωρίας και στο Πεδίο του 'Αρεως». Τέλος, ζήτησε να υπάρξει ένα άτυπο κέντρο υποδοχής σε ακατοίκητη έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά έτσι «ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μην γίνουν θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης».
Αν κάποιος θα  μπορούσε να διαβάσει πριν από δυο δεκαετίες  ότι οι αραβόφωνοι θα έρχονται στην Ομόνοια και οι Αφγανοί στην πλατεία Βικτωρίας προφανώς θα του σηκωνόταν η τρίχα αδυνατώντας να αντιληφθεί το επίπεδο ξεπεσμού του χώρας.
Και όμως τώρα με την προπαγάνδα των ΜΜΕ τα πάντα φαίνονται λίγο έως πολύ… φυσιολογικά.
Σε ότι αφορά τις άλλες παρατάξεις ο κάθε μια πλασάριζε τις δικές «καινοτόμες ιδέες». Από νέους χώρους υποδοχείς «προσφύγων» έως και ξενοδοχεία για τη φιλοξενία τους μέχρι η χώρα να γίνει ένα απέραντος χώρος υποδοχής, εκτός από φρενοκομείο που ήδη είναι.
Πρόταση να δίνεται η δυνατότητα στους μετανάστες να φεύγουν από τη χώρα, διατύπωσε από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοικτή Πόλη» Ρήγας Αξελός.
Το άνοιγμα ελεγχόμενων χώρων σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, κατασκηνώσεων σε όλη την Ελλάδα για την αντιμετώπιση των προσφυγικών κυμάτων ζήτησε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκος Σοφιανός.
Τόνισε ότι ο δήμος πρέπει να απαιτήσει από την κεντρική διοίκηση χώρους καθώς «δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς αυτό το πρόβλημα».
Την άμεση δημιουργία ενός χώρου μεταναστών στα Μεσόγεια ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα, Πόλη της ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης με άμεση παρέμβαση του ΚΕΕΛΠΝΟ για την υγεία των προσφύγων και στάθηκε στην ανάγκη να μοιραστούν οι πρόσφυγες και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Να σταματήσει να ξοδεύει χρήματα για εξοπλιστικά προγράμματα και με αυτά να μισθώνει ξενοδοχεία για την παραμονή των προσφύγων ζητά από την κυβέρνηση ο επικεφαλής της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου.
Την αρμοδιότητα του καθαρισμού του Πεδίου του 'Αρεως αναλαμβάνει ο δήμος Αθηναίων μετά την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.
Ο δήμος θα έχει την υποχρέωση να καθαρίζει το άλσος και η περιφέρεια θα του καταβάλει τα έξοδα καθαρισμού.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μόλις εγκριθούν οι οικονομικές απολαβές του δήμου από τον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου.
Αποτέλεσμα: Κανένα φυσικά και οι λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται κατά χιλιάδες όλη τη χρονιά αλλά και τις επόμενες.






















































































































































































Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com