Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ρεπορτάζ του "Guardian" για την «Εφημερίδα των Συντακτών» ...


Η βρετανική εφημερίδα Guardian αναφέρεται στη συνεταιριστική εφημερίδα της Ελλάδας («Εφημερίδα των Συντακτών»), σε ειδικό ρεπορτάζ της.


Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «Δεν είχαμε επενδυτές. Το κάναμε μόνοι μας, πιστεύοντας στη δύναμη και τις ικανότητές μας».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η «Εφ.Συν.» ξεκίνησε ως «πείραμα», το οποίο λίγοι ανέμεναν ότι θα έχει διάρκεια, ωστόσο ήδη μετρά πάνω από δυόμισι χρόνια ζωής, έχοντας γίνει ένα από τα πιο σεβαστά και δημοφιλή έντυπα της χώρας. Εν τω μέσω των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης, η «Εφ.Συν.» έχει κατορθώσει να εκτοξεύσει την κυκλοφορία της, τη στιγμή που άλλες εφημερίδες της χώρας καταγράφουν συνεχή πτωτική πορεία.

Σύμφωνα με τo δημοσίευμα, «αν και η χώρα προετοιμάζεται για μια νέα περίοδο δραστικής λιτότητας, φαίνεται ότι η αξιόπιστη ενημέρωση αποτελεί κάτι που αξίζει να το αγοράσεις».

Η εφημερίδα Guardian επισημαίνει ιδιαιτέρως το γεγονός ότι όλοι οι συνεταιριστές της «Εφ.Συν.» αμείβονται με τον ίδιο μισθό.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις ορισμένων από τους καθημερινούς πρωταγωνιστές της εφημερίδας: από τον διευθυντή της εφημερίδας, Νικόλα Βουλέλη, μέχρι τον μικρότερο της «παρέας» τον 21χρονο Γιώργο Δρούκα, ο οποίος σημειώνει ότι «...χωρίς αμφιβολία, η Εφ.Συν. είναι η μοναδική εφημερίδα στην οποία θα ήθελα να εργαζόμουν».


Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Guardian για την «Εφ.Συν.».

























http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/media/reportaz-toy-guardian-gia-tin-efimerida-ton-syntakton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com