Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ...



ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ- ΜΕΛΗ ΕΣΠΕΘ

Μετά από διαπραγμάτευση 6 μηνών της Κυβέρνησης με τους δανειστές, την 15 Ιουλίου, ψηφίστηκε με την μορφή τους κατεπείγοντος η συμφωνία στην οποία κατέληξαν και η οποία αποτελεί ένα νέο επαχθέστερο «μνημόνιο», όπου περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για τις οποίες η ΕΣΠΕ Θεσσαλίας αγωνίστηκε να τις αποκρούσει.



Δυστυχώς, έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καλείται εκ νέου να σηκώσει τα νέα βάρη, στο όνομα της οικονομικής ανάπτυξης που όλο εξαγγέλλεται και όλο δεν έρχεται. Το νέο αυτό «μνημόνιο» περικλείει βάρη δυσβάσταχτα που αφορούν κυρίως τα ειδικά μισθολόγια, τη σταδιακή και βίαιη προσαρμογή του ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού με βάση τις νέες επιταγές, τις ενοποιήσεις Ταμείων και τις μειώσεις συντάξεων μέσα από την αύξηση των εισφορών.



Αυτή την κρίσιμη ώρα οφείλουμε να ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΕΣ), να αναλάβει πρωτοβουλίες για δυναμικές κινητοποιήσεις αντίστοιχης έκτασης με αυτές που πραγματοποιήσαμε όλοι μαζί και ενωμένοι το 2013.



Οφείλουμε δε να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ και σ όλα ανεξαιρέτως τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι ο Έλληνας Στρατιωτικός έχει δώσει μεγάλο μέρος από το υστέρημά του για τη διάσωση της χώρας.



Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), συνεχίζοντας την αγωνιστική της πορεία, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Ενώσεις των ΕΔ και ΣΑ, (ε.ε και ε.α.), προτίθεται να συντονίσει πρωτοβουλίες με στόχο την απόκρουση των νέων και επιζήμιων μέτρων. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτούμε την αξιοπρέπεια, αλλά και την ίδια την επιβίωσή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com