Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τατούλης: Από τον λαό η εκλογή του νέου προέδρου της Ν.Δ.


«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται να αναπτύξει και να προάγει ένα κυβερνητικό μοντέλο»
Εκλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τον λαό, ζητά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.
Αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη δημόσια τηλεόραση, ο Πέτρος Τατούλης υποστήριξε «ο υπηρεσιακός πρόεδρος κατέθεσε χθες το όραμα του για τον ενταφιασμό της ελπίδας ενός ολόκληρου λαού».
«Ο κ. Μεϊμαράκης με περισσό κουτσαβακισμό προσέβαλε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και τον τέως πρόεδρο του κόμματος, χαρακτηρίζοντας ως αγοραία την ψήφο τους, με την οποία μάλιστα αναδείχτηκε ο προηγούμενος ηγέτης της παράταξης, επιδιώκοντας να οδηγήσει την Νέα Δημοκρατία σε μια σκοτεινή περίοδο κυριαρχίας των μηχανισμών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πέτρος Τατούλης.
«Μακριά από ψευτομαγκιές και δαχτυλίδια της εξουσίας. Μακριά από συναλλαγές και καθεστωτικού τύπου μεθοδολογίες συντήρησης και αποξένωσης των πολιτών, το τρίπτυχο αυτό μπορεί να θωρακίσει ένα νέο ενωτικό μέτωπο στην κεντροδεξιά», προσθέτει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται να αναπτύξει και να προάγει ένα κυβερνητικό μοντέλο μέσα από διαδικασίες, που θα προσφέρουν στην παράταξη ένα νέο όραμα στο πρόσωπο ενός έντιμου ηγέτη», καταλήγει ο Πέτρος Τατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com