Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Δημοσιεύτηκε ο κατάλογος από την Bild: Αυτά θα βγούνε στο «σφυρί»!!! ...


Η άνευ ουσιαστικών όρων παράδοση της Χώρας μας στις αδηφάγες ορέξεις  των διεθνών τοκογλύφων αντικατοπτρίζεται, συν τοις άλλοις, και στο προκλητικό δημοσίευμα της γερμανικής φυλλάδας Bild, η οποία πατώντας πάνω στην ένταση της βουλιμίας των δανειστών βάλθηκε να ξεπουλήσει όλη την Ελλάδα. «Νησιά, λιμάνια, παραλίες, γήπεδα: Τι θα βγει στο σφυρί», αναφέρει το δημοσίευμα της Bild, το οποίο περιλαμβάνει και μια αναλυτική λίστα με όσα θεωρεί ότι πρέπει να ξεπουλήσει η Χώρα μας προκειμένου να «ξεχρεώσει» τους δανειστές.
Ανάμεσα σε άλλα στον κατάλογο βρίσκονται Μαρίνες στην Επίδαυρο και την Ύδρα, λιμάνια, νησιά, παραλίες, 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και εκείνα της Ρόδου και της Κέρκυρας. Ακόμη, τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη που αποτιμώνται στα 10 εκατ. ευρώ, 2.500 κτίρια του υπουργείου Πολιτισμού, στάδια όπως το ΟΑΚΑ και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Αμερικανική βάση στο Ηράκλειο, ξενοδοχεία, 77.000 χωράφια, Ελληνική ιδιοκτησία που βρίσκεται στο εξωτερικό, ιαματικές πηγές όπως αυτές που βρίσκονται στις Θερμοπύλες, άλλα στάδια και αίθουσες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 κλπ.
Ανεξάρτητα από το απύθμενο θράσος και την χαιρεκακία της εν λόγω φυλλάδας αυτό το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι για να φτάσουμε στην σημερινή τραγική κατάσταση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας της Χώρας και την πολιτική και οικονομική υποδούλωση των επόμενων γενεών των Ελλήνων, η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά σ΄όλες τις πτέρυγες του «συνταγματικού τόξου» που έκαναν  τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε στα σημερινά εκφυλιστικά φαινόμενα.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com