Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Bloomberg: Έκτακτο Eurogroup το Σάββατο, 11 Ιουλίου, για την εξέταση του δανείου – γέφυρα προς την Ελλάδα ...


Τη διεξαγωγή έκτακτου Eurogroup για την Ελλάδα το Σάββατο, 11 Ιουλίου, εξετάζουν οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, τον οποίο επικαλείται το αμερικανικό πρακτορείο, επισημαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα διεξαγωγής έκτακτου Eurogroup το προσεχές Σάββατο, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα της Ελλάδας για την παροχή προγράμματος - γέφυρας, ώστε να καλυφθούν οι βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, την Κυριακή πιθανώς να διεξαχθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής.
Αύριο, θα υπάρξει νέα τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προκειμένου να αποτιμηθούν οι νέες προτάσεις της Ελλάδας, οι οποίες θα συνοδεύουν το αίτημα της κυβέρνησης για τη λήψη τρίτου προγράμματος βοήθειας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESΜ).
Οι συζητήσεις για το δάνειο του ESM διεξάγονται παράλληλα, με τις διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα – γέφυρα.

























www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com