Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ-Reuters: Στο 55% οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ - Απίθανη η πληρωμή των 3,5 δισ. στην ΕΚΤ στις 20/7 ...


Είναι η πρώτη φορά που αναλυτές και οικονομολόγοι θεωρούν πιο πιθανή την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ παρά την παραμονή της
Στο 55% ανέρχονται οι πιθανότητες αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της νέας δημοσκόπησης που διενήργησε το πρακτορείο Reuters.
Επικαλούμενο τις απόψεις πλειάδας αναλυτών, το Reuters τοποθετεί στο 55% τις μέσες εκτιμήσεις για την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ.
Να σημειωθεί ότι στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του Reuters που είχε διενεργηθεί πριν από μια εβδομάδα, το αντίστοιχο ποσοστό για την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ διαμορφωνόταν στο 45%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του πρακτορείου, είναι η πρώτη φορά που αναλυτές και οικονομολόγοι θεωρούν πιο πιθανή την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ παρά την παραμονή της.
Σε άλλη ερώτηση οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση τοποθετούν στο 60% την πιθανότητα χρεοκοπίας της Eλλάδας στις 20 Ιουλίου, καθώς θεωρούν απίθανη την αποπληρωμή του ομολόγου που κατέχει η ΕΚΤ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com