Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ...


Το διάταγμα με τους διορισμούς για το οποίο επί μήνες υπήρχαν πολλά κουτσομπολιά, υπογράφτηκε πριν από μερικές μέρες.
Σύμφωνα με αυτό η πιο μεγάλη έκπληξη είναι πως ο πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί που διορίστηκε από το Ναχιτσεβάν όπου βρισκόταν, πρόξενος Κομοτηνής μόλις πριν από 8 μήνες, τώρα διορίστηκε ως ακόλουθος στην πρεσβεία στην Σόφια.
Μακάρι εκεί η θητεία του να μην είναι 8 μήνες….
Στην θέση του στο προξενείο Κομοτηνής διορίστηκε ο 1ος ακόλουθος στην πρεσβεία στην Σόφια Αχμέτ Σαδίκ Ντογάν.
ahmet sadık doğan(2)
Επίσης στην θέση του υποπρόξενου Αλπέρ Ατάκ που διορίσθηκε 2ος γραμματέας στην πρεσβεία στο Κόσσοβο, έρχεται ο νυν 2ος γραμματέας στην πρεσβεία στην Μανίλα των Φιλιππίνων Νταβούτ Οτζάκ. Τέλος ο γνωστός ως Αντνάν-μπαμπάς και ιδιαίτερα αγαπητός Αντννάν Οζτούρκ, ανακαλείται στα κεντρικά στην Άγκυρα και στην θέση του έρχεται από Άγκυρα ο Οσμάν Σαχίν και πάλι από την Μανίλα των Φιλιππίνων η 3η γραμματέας της πρεσβείας εκεί, Ντεριά Οτζάκ. Σε όσους φεύγουν λέμε στο καλό να πάνε και σε όσους έρχονται το καλώς να ορίσουν.
Το λέμε και το επαναλαμβάνουμε :
Η δυτική Θράκη και για τους Έλληνες και για τους Τούρκους διπλωμάτες είναι ένα μεγάλο σχολείο. Όσοι το αντιλαμβάνονται ανοίγει ο δρόμος τους και ανέρχονται γρήγορα στην ιεραρχία…
Όσοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν δυστυχώς …έρχονται… βλέπουν και φεύγουν.
Εφ. Τρακιανίν Σεσί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com