Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Όλο το παρασκήνιο!!! Ανασχηματισμός τη Δευτέρα, εκλογές το φθινόπωρο ...


Ανασχηματισμό ακόμα και τη Δευτέρα και κάλπες ενδεχομένως στις αρχές φθινοπώρου, μετά την υπογραφή συμφωνίας με τους δανειστές και την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων προβλέπει ο σχεδιασμός του πρωθυπουργού μετά την ανταρσία στη Βουλή, που αναμένεται να γίνει πολύ μεγαλύτερη όταν ξεκινήσει ο καταιγισμός από συγκεκριμένα μέτρα στη Βουλή.
Τα έχει πάρει ο Αλέξης!!
Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση των δύο υπουργών Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη που διαφοροποιήθηκαν κατά την ψηφοφορία, αλλά παραμένουν ακόμα στις θέσεις τους.Μετά την πράξη τους αρχικά σκέφθηκε να ζητήσει ο ίδιος τις παραιτήσεις τους, πλην όμως τελικά αποφάσισε να μην πυροδοτήσει εξελίξεις έως και τη Δευτέρα.Ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται ο πρωθυπουργός και με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη στάση που αυτή κράτησε κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ψηφοφορίας για την κυβερνητική πρόταση προς τους δανειστές. Στο θέμα της προέδρου της Βουλής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις – καθώς οι… υπερταχείες και αντισυμβατικές κονοβουλευτικές διαδικασίες που θα απαιτηθούν για υπερψήφιση των μέτρων θα συναντήσει κατά πάσα πιθανότητα την αντίδρασή της.
Ο πονοκέφαλος
Μάλιστα ο λογαριασμός των διαρροών θα ανέβει κατά την ψήφιση του τρίτου πακέτου, αφού ήδη 15 βουλευτές που ψήφισαν «ναι» εξηγήθηκαν ότι δεν στηρίζουν μέτρα λιτότητας. Σε περίπτωση που προστεθούν και αυτοί στα «όχι», τα «παρών» και τις απουσίες, τότε η κυβέρνηση θα κινείται λίγο πάνω από τους 130 βουλευτές!






























 http://www.makeleio.gr/?p=390841

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com