Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ--Κλοπή από τους ”φιλοξενούμενους” αλλοδαπούς σε κατάστημα στην παλιά αγορά Μυτιλήνης ...


Καταστροφές και κλοπή χτες στην αγορά της οδού Ερμού Μυτιλήνης από 2 μετανάστες σε κατάστημα είδη δώρων-ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής αλλά και με βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα διπλανού καταστήματος χτες βραδινές ώρες 2 αλλοδαποί κινούνταν στην παλιά αγορά της Ερμού Μυτιλήνης όταν σταμάτησαν έξω από το κατάστημα PRESENT POINT ΕΡΜΟΥ 224, και άρχισαν με αιχμηρό αντικείμενο να σπάνε την τζαμαρία και να αφαιρούν από το κατάστημα λαπτοπ, ταμπλετ και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά είδη.

Μετά την κλοπή οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, και το ξημέρωμα βρήκε τον άτυχο καταστηματάρχη μπροστά στην καταστροφή..

Η κάμερα ασφαλείας όμως διπλανού καταστήματος κατέγραψε απόλυτα τα πρόσωπα και τις κινήσεις των δραστών και ύστερα από την άμεση αστυνομική έρευνα συνελήφθησαν ενώ βρέθηκαν πάνω τους τα περισσότερα κλοπιμαία όπου και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες δεν είχαν χαρτιά και διέμεναν παράνομα στην χώρα. Η αστυνομία στην ανακοίνωση της αναφέρει οτι οι δράστες διαμένουν νόμιμα στη χώρα.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, υπόθεση κλοπής σε κατάστημα στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα ενώ αναζητείται ο συνεργός τους

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (15-07-2015) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, μια υπόθεση κλοπής σε κατάστημα στη Μυτιλήνη, ενώ συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 22 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος ενός 32χρονου υπηκόου Ιράν, συνεργού των δύο συλληφθέντων, ο οποίος αναζητείται.

Πιο συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, σήμερα τα ξημερώματα, οι τρεις προαναφερόμενοι αλλοδαποί, αφού έθραυσαν με μεταλλικό αντικείμενο, βιτρίνα καταστήματος ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού, στη Μυτιλήνη, ακολούθως αφαίρεσαν από αυτό, -3- φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (τύπου tablet) και -4- ρολόγια, συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

Οι δράστες διαμένουν νόμιμα στη χώρα, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την κάμερα ασφαλείας του διπλανού καταστήματος.. σε λίγο και το βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com