Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Να μην συμπεριληφθούν τα στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης στο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων ...


Επιστολή με την οποία ζητά να ανακληθεί η απόφαση που μεταβιβάζει στο ΤΑΙΠΕΔ τα πρώην στρατόπεδα “Μεγάλου Αλεξάνδρου” και “Παπακυριαζή” απέστειλε προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη (σσ: τελεί υπό παραίτηση, δεν έχει επιβεβαιωθεί) και τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.
Στην επιστολή τονίζεται πως δεν θα πρέπει τα στρατόπεδα, που βρίσκονται στους Δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Κορδελιού – Ευόσμου, αντίστοιχα, να μεταφερθούν – μεταβιβαστούν “ως περιουσιακό στοιχείο στο Ταμείο που “θα συσταθεί στην Ελλάδα υπό την διαχείριση των ελληνικών αρχών και την εποπτεία των οικείων ευρωπαϊκών θεσμών ” σύμφωνα με την από 12.7.2015 γενομένη στις Βρυξέλλες συμφωνία μεταξύ των κρατών μελών της ζώνης του ευρώ και του πρωθυπουργού της Ελλάδας”.
Όπως αναφέρει ο κ.Κυρίζογλου τα στρατόπεδα που βρίσκονται στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης “πρέπει να αποδοθούν στους οικείους δήμους, για δημιουργία αστικού πρασίνου, χρήσεων κοινής ωφέλειας και κοινωνικών υποδομών”.






















































http://espekm.gr/home/?p=8556

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com